Systema

"Tuu ensin Systemaan!"

Pohjois-Karjalan Systema Oy, tuttavallisesti Systema, on vuonna 1981 Joensuuhun perustettu monipuolinen toimistotarvikealan erikoisliike. Vuosikymmenten kokemus, osaaminen ja palvelu ovat vahvuuksiamme.

Perheyritys

Keväällä 2014 Systemassa aloitettiin sukupolvenvaihdos. Isä Antero on yhä yhtiön hallituksessa ja tyttäret Krista ja Petra jatkavat toimintaa Systeman arvojen mukaisesti. Mukana osakkaana on myös pitkän linjan yrittäjä Antti Palviainen, vastaten samalla Systeman toimistokalustemyynnistä.  
"
Toivomme, että arvostat meitä paikallisena yrityksenä sekä työnantajana ja
käytät kokemustamme hyödyksesi!"
Myymälä

Myymälässämme on erittäin laaja tuotevalikoima, n. 5000 tuotemerkkiä. Myymäläämme ovat tervetulleita niin yritykset kuin yksityiset asiakkaat. Oma kuljetusautomme ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat nopeat ja täsmälliset toimitukset.
Myymälämme tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja merkkituotteita. Toimistotarvikkeiden lisäksi tuotevalikoimiimme kuuluvat mm. kopiokoneet ja monitoimilaitteet, toimistokalusteet, kahviautomaatit, av-laitteet ja ergonomiatuotteet. Tämän lisäksi meiltä löytyy oma paikallinen huolto!

"Meillä on oikeasti hyllyssä tavaraa!"Euro Toimistotukut

Pohjois-Karjalan Systema Oy ja 16 muuta osakasliikettä ympäri Suomea omistavat yhdessä Euro Toimistotukut  Oy:n. Osakasliikkeiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli yli 50 miljoonaa euroa. Ketjulla on alueellisia varastoja (toimipaikkoja) Suomessa 20 kpl yhteisellä pinta-alaltaan yli 15.000m2. Konsepti tarjoaa nopeat alueelliset toimitukset sekä ympäristömyönteisemmä logistiikan. Katso lisää www.eurotoimistotukut.fi

Nordic Office Alliance ja Nordic-tuotteet

Euro Toimistotukut on perustajajäsenenä mukana Nordic Office Alliance -yhteenliittymässä, johon kuuluvat johtavat toimistotarvikealan tukkuliikkeet myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Baltiassa ja Sveitsissä. Nordic Office Alliance käyttää yhteisvolyymiaan edullisimpien hankintahintojen saavuttamiseksi jäsenilleen kansainvälisiltä markkinoilta. Yhteistyön tuloksena on mm. oma tuotemerkki NORDIC OFFICE. Lisätietoja www.nordicofficealliance.com