Toimitus- ja maksutavatSopimusasiakkuus


Myönnämme laskutusasiakkaaksi vain Pohjois-Karjalan myyntialueelta. Kun olet rekisteröitynyt sopimusasiakkaaksi ja kirjautunut saamillasi tunnuksilla sisään verkkokauppaamme, saat mm. sopimushinnat ja muut sopimusehdot automaattisesti näkyviin kauppaamme.

Sopimusasiakkuus on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit rekisteröityä sopimusasiakkaaksi pyytämällä tunnuksen ja salasanan täältä. Sopimusasiakkaana pääset myös halutessasi postituslistallemme, jolla ilmoitamme uutuuksista ja tarjouksista.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää, tai sopimuksen mukaan esim. suunta-auto. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Valittavissa nouto myymälästä, Systeman rahtivapaa suunta-auto tai kaupunkijakelu, Posti ja Matkahuolto.Toimituskulut alkaen 4,50 € (alv 0 %).

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit seurata tilauksen etenemistä.

Pohjois-Karjalan Systema ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy P-K Systeman vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Pohjois-karjalan Systemaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Maksuehdot

7 pv netto tai sopimuksen mukaan

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Pohjois-Karjalan Systema toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Turvallisuus

Emme käsittele emmekä säilytä pankkitunnuksia emmekä luottokorttinumeroita.
Verkkomaksupalvelut toteuttaa maksuja hoitava kolmas osapuoli. Kaikki henkilö- ja yhteystiedot käsitellään luottamuksellisena.

Arvonlisävero (alv kanta)

Hintojen yhteydessä on ilmoitettu, sisältävätkö ne arvonlisäveron vai ovatko ne verottomia.


Reklamaatiot

Mikäli olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä (8 vrk:n kuluessa) asiakaspalveluun kirjallisesti tilaukset@pksystema.fi ja saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Yritysasiakkaiden kohdalla noudatamme yleisiä yritysten välisen kaupan tapoja. Esimerkiksi 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus on voimassa vain kuluttaja-asiakkailla ja kauppa katsotaan yritysasiakkaiden kanssa sitovaksi. Palautusoikeus ei myöskään koske asiakasta varten erikseen tilattuja/muokattuja tuotteita.
Jos kuluttaja haluaa peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan maksettavaksi jää palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Hyvitys maksetaan yrityksen tarkastettua palautettavan tavaran myyntikelpoisuus.
 

Pohjois-Karjalan Systema pidättää oikeudet verkkokaupassa esiintyviin virheisiin tuoteteksteissä, kuvauksissa ja tuotesaldoissa. Emme vastaa mahdollisista saatavuus- tai saldomuutoksista. Pohjois-Karjalan Systema voi yksipuolisesti muuttaa myyntiehtoja tiedottamalla niistä Verkkokaupassaan. Tilaushetkellä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia hintoja ja myyntiehtoja.