Jäljentävä paperi 1-os CFB / valkea

Itsejäljentävä


Tilauskoodi: 003R99070
Systemakoodi: 003R99070
cfb.jpg
28,32 € / rs
sis. alv (24%)
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,58 €Nouto Aspitieltä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Xeroxin itsejäljentävä paperi sopii ihanteellisesti kaksiosaisten lomakkeiden luomiseen tarpeen mukaan, pieninä tai suurina määrinä. Kun päällimmäiselle arkille kirjoitetaan, tuloksena on vahva musta jäljennös toiselle arkille. Toisin kuin offset-painatuksessa, alkukustannuksia ei ole, eikä ole tarvetta painattaa suuria määriä lomakkeita, jotka tulevat käyttökelvottomiksi lomakkeen vanhetessa.

Xerox Premium Digital Carbonless on ainoa markkinoilla oleva digitaaliseen väritulostukseen kehitetty paperi, joka soveltuu sekä laser- että tuotantotulostukseen. Xeroxin itsejäljentävän paperin ajettavuus on erinomainen, sillä paperin paksuus- ja jäykkyysominaisuudet ovat optimaaliset.

Xeroxin itsejäljentävä paperi on kemikaaleilla päällystettyä paperia, joille kirjoitettu tai tulostettu teksti siirtyy arkista toiseen. Pääliarkkeina käytettävien CB- ja CFB-arkkien taustapuolella on värikapseleita sisältävä pinnoite ja vastaavasti CF- ja CFB-arkkien etupuolella on väriä vastaanottava pinnoite.

Paineen vaikutuksesta taustapinnoitteen mustaa väriainetta sisältävät mikrokapselit rikkoutuvat ja väri siirtyy CF- tai CFB-arkkien pintaan. Kemikaalit reagoivat siten, että muodostuu kestävä, voimakkaan musta teksti.

Asiakaspalvelu
tilaukset@pksystema.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Aspitieltä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,58 €
Nouto Matkahuollosta 7,32 €